Però què fas aquí? La pantalla se't beurà una orella, se t'encostiparà el colze amb el que escrius, se't faran crostes a les ungles dels peus i et tremolarà el mugró esquerre! Per si de cas, aneu amb compte tu i el teu navegador.

Publicitat
26 de setembre 2007

Projectes

Ara que és la setmana de la mobilitat sostenible, s'ha tingut per aquí a prop una brillant idea per resoldre el merder de trànsit de Barcelona. Com que fa mandra fer un estudi del subsòl pel tema Carmel, i no ens hem posat al cap que s'ha de treure espai als cotxes, la idea en qüestió ve a ser això:

Un tramvia monorail en un nivell superior! Us imagineu que bonic que quedaria en el tram central de l'avinguda diagonal? Els dels entresols i els 1rs pisos que hi visquin o treballin en podrien disfrutar molt! Jo pagaria per asseure'm en un balcó i contemplar-ho.

Resultaria especialment divertit veure unes cotxeres damunt del carrer i sobretot presenciar una seqüència d'avaries tipus renfe... Vindria a contribuir a fer una ciutat de dues plantes (i parlant de plantes, no desentonaria equipar-ho de gespa, així puja la quantitat de zona verda!!).


Fins i tot se li podria posar publicitat perquè els ocells que hi hagi a l'arbrat tinguin una noció de les marques que poden necessitar un dia o altre, aprenent del que consumeix un ramat (?) de llamàntols.

En fi, això és el que passa quan es va pel món amb idees amb-sense sentit, que ballen entre la gran idea i la patillada del dia. Aquesta és la serietat amb què afrontem el darrer curs (ja veurem si any) de la universitat. El que em sembla remarcable és que una idea procedent d'una borratxera important hagi pogut ser presentada en una assignatura de 5è d'enXinyeria, i que d'entrada hagi pogut colar.

Un 10 pel Sete de torn! (HAVeure quina nota surt de tot això... ja t'ho escric amb el color del Tram perquè ens hi anem acostumant tots)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La proposta no és descabellada. De tota manera, crec que possar-hi gespa seria algu, com molt complicat, no? Seria millor posari canya americana (planta semblant al Bambu)com a Port Aventura, que és més alta. De fet donaria un toc modern a la ciutat (com tantes altres coses que si fan), més FASHION.

joan ha dit...

com el que va creure que fer la ronda del mig aixecada seria millor!

sortint del tunel de la rovira oh!! aquelles terrasses que lloguen a hores per admirar l'obra d'infrastructura més absolutament i rotundament nefasta de totes les idees de bombero!!

marrrrrrrrdedéu..

Anònim ha dit...

A mi em va fer especial gràcia quan el nostre profe va agafar la nostre idea del "mono" per explicar noseque de l'asignatura. No podia parar de riure... Donçs jo i en Solà hem de defensar aquesta proposta, o això sembla. Per cert, al senyor Ningu el podeu reconeixer per que ara porta un rellotge molt semblant a aquest:

http://www.jomashop.com/panerai-pam0114.html

Ens veiem aquesta nit vecinos!

Com sabeu vosaltres ha dit...

La patillada aquesta del monorail promet, pot ser un treball d'escàndol! De moment dimarts ja em toca defensar les animalades que hem entregat... Sr Salomón vull sentir el seu soroll favorit!

Com es pot justificar un tramvia que s'aixequi a Francesc Macià i retorni a terra a Glòries... estem convertint Barcelona en un parc d'atraccions!!!

Ara bé (bé+bé+bé=BÉ?), si no ve l'honorable Jordi Hereu a inaugurar-nos el projecte em nego a fer cap defensa, i menys amb el públic que m'acompanya.

Queda prohibida la redacció de comentaris degut al mal ús de l'espai

D'ara en endavant aquesta pàgina queda restringida a la realització de les enquestes proposades

LA DIRECCIÓ
(ambsense sentit)

En Questes

Relació d'enquestes pretèrites: d'aquí cap avall encara és menys interessant, espero no rebre'n cap queixa al respecte.

Creus que en alguna enquesta el resultat és fiable?

Com podeu haver votat ja 25 vegades?? Bé, 25, 40 i 55... amb aquesta us esteu superant.

Per què preguntes la resposta que ja saps?

Quan és el meu aniversari?

Ets dels que entra al blog i no escriu?

Ja en són ganes... tants vots no els ha fet el Sete sol!!

Quin partit (no sencer) voldríeu que governés després del 9 de març?

Per què hi ha algunes p's més avall que les altres?


Ara mateix,
C mal feta s'ha reimposat a C ben feta.

Sete 2 - Riallera 1??
Ja em rectificaran si m'equivoco...
(((em tornaran recte???))))

Per què el Sete vota N vegades a totes les enquestes?

Per què apareix tan poca gent en aquest blog?

Per què les prunes negres són vermelles quan estan verdes?

Quin no és un disc de Mike Oldfield?

Quina enquesta més apassionant!!

Per comprovar el vostre encert, feu un copiar-pegar de la resposta triada i busqueu-ho al google.

Dissabte hi ha un concert d'Estanislau

Sete, aquestes enquestes tenen dependència de tu, cuida-me-les bé!!!

Quins jugadors del Barça mereixen ser xutats?

Poc m'imaginava quan vaig posar aquesta enquesta que ben aviat tindríem en Xusma al 1r equip!!Vota els Setes màxims (1)

Vota els Setes màxims (2)

Per què en comptes de deformar-me les E's del Sete no escrius alguna cosa?

PAM!

Vota els Setes màxims (3)